Бесплатен создавач на потписи - Ракописен и типски потпис

Како да се користи алатката за потпис на headquartersoffice.com?

Нашиот Signature Maker е онлајн апликација која ви овозможува лесно да го нацртате потписот со рака или едноставно да го напишете во различни курзивни фонтови и на крајот да го преземете во формат на слика. Еве како да го искористите

Креирај знак со цртање:

 1. Посетете ја страницата со алатката Headquartersoffice.com Online Signature Maker.
 2. Изберете ја опцијата: Нацртајте потпис.
 3. Во опцијата Draw color, изберете Боја на пенкалото и Боја на подлогата од врвот.
 4. Сега користете ја подлогата за глувчето на вашиот лаптоп, надворешното глувче, екранот на телефонот или дигиталното пенкало за да го нацртате вашиот потпис.
 5. Ако на крајот го збркате вашиот потпис првиот пат, користете го копчето Clear или Undo за да се обидете повторно.
 6. Откако ќе завршите со делот за цртање, користете ја опцијата Зачувај како PNG, Зачувај како JPG или Зачувај како SVG за да го преземете знакот.

Креирај знак со пишување:

 1. Изберете ја опцијата: Внесете потпис.
 2. Сега само напишете го вашето име и изберете ја бојата на потписот.
 3. Изберете го омилениот фонт и преземете го.
 4. Слободно додадете го дизајнот со потпис во посакуваните документи.

Карактеристики на headquartersoffice.com Signature Maker

 • Избор на бои: Можете да го изберете нашиот генератор на курзивни потписи за да го креирате вашиот знак во која било боја што ја сакате. Не само пенкало, туку и ви дозволуваме да ја изберете бојата на подлогата. Истото важи и за типските потписи.
 • Опција за повеќекратно тестирање: Ајде да прифатиме, не можете совршено да го нацртате вашиот електронски потпис со помош на екранот на глувчето или телефонот при првиот обид. Тоа е местото каде што опциите Clear и Undo доаѓаат на сликата.
 • 3 формати за преземање: Откако ќе се уверите дека сте нацртале совршен и уникатен потпис, можете да ја зачувате датотеката со слика во формати PNG, JPG или SVG. Овие формати на слики имаат своја употреба и уникатни својства.
 • Поддршка за повеќе методи за внесување: Не само подлогата на вашиот лаптоп, туку ви дозволуваме да го нацртате вашиот знак користејќи надворешен глушец, пенкало за внесување или екран на допир - што и да ви е најпријатно. Ако едноставно сакате да го напишете вашиот потпис со курзив фонт, ја имаме и таа опција со многу убави фонтови.