Седиштето на YouTube

логото на седиштето на YouTube

YouTube е платформа за споделување видео. Тоа е услуга која им овозможува на луѓето да ги споделуваат своите видеа, да гледаат содржина и…

Прочитај повеќе

Штабот на Чег

Лого на седиштето на chegg inc

Chegg Inc. е онлајн-услуга за учење која на студентите им обезбедува академска и образовна поддршка на повеќе начини. Тоа…

Прочитај повеќе

Седиштето на Adobe

логото на седиштето на Adobe

Adobe Inc. е една од водечките компании за компјутерски софтвер ширум светот, со различно управување со документи, маркетинг и креативни…

Прочитај повеќе