Блог

Локации на корпорацијата NCR - Седиште и канцеларии

NCR Corporation Корпоративни канцеларии NCR Corporation е една од најголемите светски продажни места на продажни места на хардвер и софтвер, меѓу другото. Нејзиниот притисок кон дигитализација на касата ја направи извонредна компанија во различни индустрии. Денес, инвеститорите можат да ги насочат своите средства директно преку нејзиниот агент, за да можат да купат акции. За… Прочитај повеќе

Седиште на Twitch, сите канцелариски локации и адреси

Извршно резиме: губите ако сте играч на играта и не сте размислувале да го пробате Twitch. Twitch е платформа за пренос во живо со висока дефиниција со седиште во Соединетите Американски Држави, која е специјализирана за пренос во живо на видео игри, вклучувајќи емитување е-спортски натпревари и настани „во реалниот живот“. Twitch Interactive, подружница на Amazon.com, Inc., го води каналот. Таа беше лансирана… Прочитај повеќе

Седиште на JetBlue, сите канцелариски локации и адреси

JetBlue Airways е значаен американски нискобуџетен превозник и седма по големина авиокомпанија во Северна Америка по патнички сообраќај. Седиштето на JetBlue се наоѓа во квартот Квинс во областа Лонг Ајленд Сити во Њујорк, со корпоративни канцеларии во Јута и Флорида. Се најде на #394 на листата на Fortune 500 на најдобри американски фирми од… Прочитај повеќе

Локации на Stripe Inc. – Седиште и канцеларии

Stripe Inc. е компанија за финансиски услуги и обработка на плаќања основана од Патрик Колисон и Џон Колисон во 2009 година. Патрик Колисон е актуелен извршен директор на компанијата. Двајца познати милијардери, Илон Маск и Питер Тиел, исто така финансиски го поддржаа стартапот во првите денови. Седиштето на Stripe се наоѓа во Даблин, Ирска и… Прочитај повеќе

Локации на Twitter Inc. – Седиште и канцеларии

Твитер АД. Услугата и страницата првично имаа цел да споделуваат информации брзо со минимален пропусен опсег. Тоа значи дека можете да комуницирате со другите преку 140 знаци. Со толку многу корисници на Твитер, тој наскоро стана платформа на следното ниво за комуникација меѓу… Прочитај повеќе

Седиште за осигурување на живот на Пацифик

Пацифичката компанија за осигурување на живот е најпознатото име во индустријата, обезбедувајќи финансиска сигурност на луѓето преку животно осигурување, ануитети и заеднички фондови. Нејзините производи и услуги даваат финансиска помош и за поединци и за бизниси. Pacific Life е инвестициска компанија со силен бренд и е добро позната по своите инвестициски планови. Наместо… Прочитај повеќе

Контакти со седиште и корпоративна канцеларија на Accor

Accor SA е француска угостителска компанија која управува со одморалишта и хотели. Таа е шеста по големина угостителска компанија во светот и најголема во Европа. Компанијата има свое официјално седиште во Париз, Франција и има околу 5199 локации во повеќе од 100 земји. Accor има големо портфолио на брендови и поседува неколку големи… Прочитај повеќе

Седиште на CIBC и список на канцеларии ширум светот

CIBC, ака Canadian Imperial Bank of Commerce, е канадска компанија за банкарски и финансиски услуги. Седиштето на CIBC е во Торонто, Онтарио, и е една од петте големи банки во Канада. CIBC работи главно во персоналното и деловното банкарство, комерцијалното банкарство, управувањето со богатството и сегментот на пазарите на капитал. Компанијата обезбедува услуги во Канада,… Прочитај повеќе

Седиште на Lenovo и список на канцеларии ширум светот

Lenovo Group Limited е меѓународна технолошка компанија со јавно тргување. Компанијата е основана во 1984 година под името „Легенда“ од Лиу Чуанџи. Од 2022 година, компанијата работи во над 60 земји, а нејзините производи се продаваат во речиси секоја земја. Некои од областите каде што е специјализиран Lenovo вклучуваат персонални компјутери, паметни телефони, лаптопи, суперкомпјутери, сервери… Прочитај повеќе

Седиште на Sophos и список на канцеларии ширум светот

Sophos Group plc обезбедува деловни решенија за сајбер безбедност и управување првенствено за големите организации, а исто така и за домашните потрошувачи. Локацијата Sophos има седиште во Оксфорд, ОК Оваа фирма развива софтвер за обезбедување мрежи, шифрирање на е-пошта, креирање на мобилен штит и управување со крајни точки. Се напојува со интелигенција за закани со вештачка интелигенција и машинско учење. Технички производи… Прочитај повеќе